Expert in alarmsystemen

Offerte aanvragen

Intal-Security levert zowel draadloze als bedrade alarmsystemen (ook brandalarm) voor particulieren en bedrijven.
Onze alarminstallaties zijn super gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Onze beveiligingssystemen beschermen uw pand en zijn een toevoegende waarde voor uw woning, bedrijf of magazijn in elke branche.
Van penthouse tot landhuis van horeca tot autogarage en van kantoor tot winkel! Afhankelijk van uw verzekeringseisen kunt u direct een meldkamer abonnement aanschaffen bij uw alarminstallatie.

Alarminstallatie door een vergunde alarminstallateur! Beperk de schade en combineer een alarmsysteem met een kluis. (Wij verkopen ook kluizen)

Onze adviezen en offertes voor een inbraakbeveiliging zijn altijd op maat gemaakt.
Intal Security opereert vanuit Grimbergen en is zo je lokale alarmexpert lokaal gelegen tussen Meise, Wolvertem, Wemmel, Londerzeel, Grimbergen (Beigem,  Humbeek, Strombeek-Bever), Kapelle-op-den-Bos, Zemst, Vilvoorde en Asse.

Vraag dus zeker een vrijblijvende offerte aan.

Alarminstallaties van Intal-Security zijn op vele manieren uit te bereiden.
Zoals met bewakingscamera’s, sirenes, en natuurlijk een brandalarm & overvalalarm. De sensoren worden aangesloten op uw alarmsysteem en waarschuwen direct de meldkamer bij een calamiteit.

Een alarmsysteem wordt op maat samengesteld voor u.
Natuurlijk krijgt u er altijd de smartphone app bijgeleverd. Hiermee kunt u het alarm in- en uitschakelen, het alarmlog bekijken en gebruikers toevoegen en verwijderen allemaal met 1 gemakkelijke app!

Menu