Detecteer de dief voordat de inbraak begint!

Offerte aanvragen

Intal-Security is een bedrijf dat zich specialiseert in het vakkundig installeren van bewakingscamera’s in en rond uw huis, bedrijf of winkel. Wij helpen u, in een keuze te maken om uw huis of winkel pand optimaal te laten beveiligen met bewakingscamera’s. Dit is een goede aanvulling op een algemene alarminstallatie.

Onze voordelige camerabewakings pakketten of maatwerk zorgen ervoor dat iedere opdracht of wens voor u kunnen realiseren. De mogelijkheden die wij bieden om uw camerabeveiliging optimaal te maken zijn oneindig, aangezien er gebruik wordt gemaakt van professionele binnen- en buitencamera’s, kwaliteit dvr’s stand alone, draadloze camera’s, CCTV beveiligingscamera’s en netwerkcamera’s, zodat wij invulling kunnen geven aan iedere wens.

Onze opdrachten variëren van het aanbrengen van beveiligingscamera’s rondom uw huis, tot het beveiligen van uw bedrijfspand of winkel. Ook objectbeveiliging en terreinbeveiliging behoren tot de optie om uw eigendom optimaal te beveiligen.

Om iedere opdracht juist vorm te geven, wordt er altijd gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteit bewakingscamera’s, zodat alles scherp in beeld komt. Uiteraard is er ook de optie om op HD kwaliteit te filmen met onze speciale HD-camera’s. Al onze bewakingscamera’s filmen zowel bij dag- en nachtlicht, door middel van infrarood leds (infrarood camera’s). Tevens bestaat er de optie om draadloze, Wifi, 3G of IP camera’s op te hangen. Vaak wordt dit gebruikt om grote afstanden te overbruggen, maar ook bij object- en terreinbeveiliging is dit een vaak gebruikt middel.

Intal Security opereert vanuit Grimbergen en is zo je lokale camerabewaking expert lokaal gelegen tussen Meise, Wolvertem, Wemmel, Londerzeel, Grimbergen (Beigem,  Humbeek, Strombeek-Bever), Kapelle-op-den-Bos, Zemst, Vilvoorde en Asse. Vraag dus zeker een camerabewaking offerte aan.

Menu