Expert in alarmsystemen

Offerte aanvragen

Alarmsystemen Ternat

Intal-Security levert zowel draadloze als bedrade alarmsystemen (ook brandalarm) voor particulieren en bedrijven. Onze alarminstallaties zijn super gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Onze beveiligingssystemen beschermen uw pand en zijn een toevoegende waarde voor uw woning, bedrijf of magazijn in elke branche. Van penthouse tot landhuis van horeca tot autogarage en van kantoor tot winkel! Afhankelijk van uw verzekeringseisen kunt u direct een meldkamer abonnement aanschaffen bij uw alarminstallatie.

Onze adviezen en offertes voor een inbraakbeveiliging zijn altijd op maat gemaakt. Intal Security opereert vanuit Grimbergen en is zo je lokale alarmexpert lokaal gelegen tussen Meise, Wolvertem, Wemmel, Londerzeel, Grimbergen (Beigem,  Humbeek, Strombeek-Bever), Mechelen, Willebroek (Tisselt, Blaasveld, Heindonk), Kapelle-op-den-Bos (Ramsdonk), Zemst, Vilvoorde en Asse. Vraag dus zeker een alarmsysteem offerte aan.

 

Alarminstallaties van Intal-Security zijn op vele manieren uit te bereiden. Zoals met bewakingscamera’s, sirenes, en natuurlijk een brandalarm & overvalalarm. De sensoren worden aangesloten op uw alarmsysteem en waarschuwen direct de meldkamer bij een calamiteit.

Onze alarmsystemen worden op maat samengesteld voor u. Natuurlijk krijgt u er altijd de smartphone app bijgeleverd. Hiermee kunt u het alarm in- en uitschakelen, het alarmlog bekijken en gebruikers toevoegen en verwijderen allemaal met 1 gemakkelijke app!

Alarminstallatie door een vergunde alarminstallateur! Beperk de schade en combineer een alarmsysteem met een kluis. (Wij verkopen ook kluizen)

Reeds te maken gehad met agressie op uw bedrijf ?
Of
Wenst u een veilig gevoel voor u ouders die alleen wonen?

->Wij installeren ook paniekknoppen<-

Onlangs kregen wij de vraag van een dokterspraktijk om in elke consultatieruimte een paniekknop te installeren. Dokters krijgen spijtig genoeg ook agressieve mensen over de vloer…
Met 1 druk op de paniekknop worden de collega’s onmiddellijk verwittigd.

Voor ouderen leveren wij polsbandjes die via het internet de gewenste contactpersonen op de hoogte stellen na druk op de knop.
Dit kan allemaal voor een éénmalige kost.

Indien u extra zekerheid wenst kan u kiezen voor een meldkamer die de gewenste contactpersonen voor u opbelt in geval men op de paniekknop drukt.

Menu