Wat ze niet zien, kunnen ze ook niet stelen.

Offerte aanvragen
Mistgeneratoren als techno-preventieve maatregel tegen inbraak en diefstallen en verlenging van een alarmsysteem.

Een mistgenerator vult bij alarm een ruimte met een dikke, ondoorzichtige mist. Een inbreker ziet op dat moment letterlijk niets meer en kan enkel zijn inbraak afblazen en met lege handen vluchten.

Een mistgenerator is dan ook uitermate geschikt voor de beveiliging van waardevolle voorwerpen en stocks in showrooms of opslagmagazijnen.

Een goede mistgenerator zorgt er voor dat het zicht beperkt wordt tot maximaal 30 centimeter. De capaciteit van de geplaatste mistgenerator(s) moet(en) dan ook aangepast zijn aan de te beveiligen oppervlakte.

Als U mistgeneratoren aanbrengt, is het belangrijk om dit duidelijk te vermelden aan de buitenzijde van uw handelspand of bedrijf. Het zal potentiële ramkrakers afschrikken maar ook om een eventueel opgeroepen brandweer te verwittigen dat de rook werd veroorzaakt door een mistgenerator en niet door een effectieve brand. Zo voorkomt U onnodige waterschade.

Een mistgenerator mag uiteraard de te beveiligen goederen niet beschadigen en de gegenereerde mist mag ook niet schadelijk zijn voor personen.

Intal Security opereert vanuit Grimbergen en is zo je lokale camerabewaking expert lokaal gelegen tussen Meise, Wolvertem, Wemmel, Londerzeel, Grimbergen (Beigem,  Humbeek, Strombeek-Bever), Kapelle-op-den-Bos, Zemst, Vilvoorde en Asse. Vraag dus zeker een mistgenerator offerte aan.

Menu