PAXTON

Offerte aanvragen

Toegangscontrole is bijna letterlijk het controleren en beheren van de toegang tot uw pand of een specifiek gedeelte van uw pand. In plaats van de oude slot- en sleutelmethode, wordt uw pand nu elektronisch beveiligd via een toegangscontrolesysteem, met speciale elektronische sleutels en lezers in plaats van de gewone sloten en sleutels. U bepaalt wie, waar en wanneer iemand toegang heeft tot en binnen uw gebouw.

– Eenvoudig
– Modern
– Volledige controle
– Flexibele beveiliging
– Altijd in ontwikkeling
– Eenvoudige third party koppelingen

Wij begrijpen maar al te goed dat toegangscontrole niet ingewikkeld hoeft te zijn. Onze toegangscontrolesystemen zijn professioneel en klaar voor gebruik. De systemen van Paxton zijn zo gebruiksvriendelijk dat ze minimale instructies vereisen en ze zijn ontworpen om het gebruik zo aangenaam mogelijk te maken voor u. Ze zijn zo handig dat u zich afvraagt waarom u ooit voor een andere methode heeft gekozen.

Voor de prijzen vragen wij u ons contactformulier in te vullen, zo ontvangt u vrijblijvend een offerte van ons. Intal Security opereert vanuit Grimbergen en is zo je lokale toegangscontrole expert lokaal gelegen tussen Meise, Wolvertem, Wemmel, Londerzeel, Grimbergen (Beigem,  Humbeek, Strombeek-Bever), Kapelle-op-den-Bos, Zemst, Vilvoorde en Asse.

Menu